Supervisie Emdr

Over de supervisie

Supervisie kan voor verschillende doeleinde gebruikt worden. In de praktijk kom je vaak allerlei vragen tegen. Tijdens de supervisie kun je deze vragen bespreken. Daarnaast kun je de supervisie gebruiken ter beoordeling om de vervolgcursus te gaan doen of om practitioner te worden. Zorg in dat geval dat je je beste band laat zien waarop goed te zien is dat je het basisprotocol/vervolgvaardigheden beheerst.

Supervisie geschiedt aan de hand van het meest recente protocol (bij mij verkrijgbaar of via de ledenpagina op www.emdr.nl) en aan de hand van bandopnames. Zorg dat het geluid goed is. Ook supervisie-formulieren voor het basisprotocol en practitionerschap zijn via www.emdr.nl te downloaden. 

Het werkt snel en prettig als ik wat gegevens van je op papier heb. Wil je mij van te voren de volgende gegevens mailen : Wat voor soort opleiding heb je? Wat voor soort werk doe je? Soort patiënten? Wanneer deed je de basiscursus EMDR? Eventueel de vervolgcursus? Wat voor ervaringen met EMDR heb je tot nu toe. Heb je al specifieke vragen voor supervisie, dan kun je die ook vast op papier zetten. Daarnaast graag je telefoonnummer en het adres dat op de rekening vermeld moet worden.

Praktijkgegevens.

Mijn praktijk is gevestigd op de Zijlweg 199 in Haarlem, 2015CK. Ik werk alle dagen overdag. De sessies duren anderhalf uur. Bij verhindering graag 24 uur van te voren afzeggen anders wordt de zitting voor de helft in rekening gebracht.

Parkeren: Er zijn 8 parkeerplaatsen aan onze kant van de Zijlweg tussen de “Villa” en de Albert Heijn. Hiervan zijn 4 plekken voorzien van een meter waar muntgeld ingegooid dient te worden. Kosten bedragen € 1.85 per uur. De andere 4 parkeerplaatsen behoren bij een automaat. Hier kan dus ook met chipknip betaald worden of met Parkline. Hier is de prijs per uur € 2,15.

In de parkeergarage van de Albert Heijn aan de Spoorwegstraat 1-3 (± 5 min. lopen, zie rode icoon op de kaart hieronder) kun je het eerste uur gratis parkeren. Daarna wordt het € 2,00 per uur. De parkeergarage is tot 22.00 uur geopend.

De voordeur is open! Je kunt gewoon naar binnen lopen. Meteen rechts is een wachtkamer. Je mag daar plaats nemen tot je wordt opgehaald. Als dit te lang duurt kun je bellen of sms-en naar 0646441304.

Tarieven Supervisie EMDR

Individueel / 90 min / € 190

per twee personen / 90 min per persoon / € 100

per drie personen / 90 min per persoon / € 75

Je krijgt de nota in de zitting, graag meteen per pin afrekenen.

Op een prettige samenwerking,

Sacha van Boxtel

Instituur voor behandeling & persoonlijke ontwikkeling